top of page
  • Foto van schrijverWendy ten Cate

✨Mijn Ondernemersreis bij Ten Cate Real Estate✨

Drie jaar geleden stond mijn leven op z’n kop! Na een voorspoedige carrière in Amsterdam, besloot ik mijn hart te volgen naar Sneek, met een brandend verlangen om ondernemer te worden. In die periode had ik tal van sollicitaties lopen, klaar om over te stappen naar een nieuwe uitdaging. Maar toen veranderde alles: de coronapandemie zorgde ervoor dat al mijn sollicitaties werden geannuleerd en ik stond plotseling zonder baan.Dit dwong me om creatief te denken, niet alleen om de eindjes aan elkaar te knopen, maar ook om een zinvolle bijdrage te leveren aan de lokale ondernemers. Ik startte met het beheren van enkele panden, hielp lokale ondernemers hun business online te brengen met websites en werkte aan mijn andere bedrijf in de modebranche. Dit was het begin van mijn ondernemerschap, dat snel resulteerde in een opmerkelijk rendement van 36% binnen een jaar voor de eerste pandeigenaar!Deze ervaringen vormden de basis voor Ten Cate Real Estate. Wat begon als een klein bedrijf, is uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf met een team van acht toegewijde professionals. We beheren nu een aantal honderden panden en onze groei zet onverminderd door.Ik ben ongelooflijk trots op wat we hebben bereikt en nog enthousiaster over wat de toekomst voor mij als ondernemer in petto heeft. Dit avontuur leerde mij dat door naar je hart te luisteren en risico's te durven nemen, er verrassende en prachtige dingen kunnen ontstaan.Het mooiste aan mijn werk? De dagelijkse interacties met de vele bedrijven die we ondersteunen, de huurders die we blij maken met de sleutel van hun nieuwe plek, het snelle onderhoud dat we binnen 24 uur inplannen, en de eigenaren die profiteren van onze inzet om achterstanden in te halen, kosten te besparen en hun rendement te verhogen.Een groot dankjewel aan iedereen die heeft meegewerkt aan de groei van ons bedrijf. Dit jaar gaan we weer voor volle groei, waarbij we uitkijken naar het verwelkomen van nieuwe huurders, nieuwe panden en nieuwe ondernemers. Voor vragen of interesse om deel uit te maken van ons succes, benader ons gerust. Samen zetten we grote stappen vooruit!🚀🏠

13 weergaven0 opmerkingen

Commentaires


bottom of page